Dnes: 11:00 – 22:00
- Pondělí: 11:00 – 22:00
- Úterý: 11:00 – 22:00
- Středa: 11:00 – 22:00
- Čtvrtek: 11:00 – 22:00
- Pátek: 11:00 – 23:00
- Sobota: 11:00 – 23:00
- Neděle: 11:00 – 22:00
O restauraci
U nás najdete maso nejen z České Republiky, ale hlavně vyzrálá masa vysoké kvality ze zahraničních chovů, která procházejí zráním. Nejkvalitnějí maso je vdy z býka. Můete si vimnout lehce nakyslé chuti, která dokazuje, e skot není ivený uměle, nýbr ve volném výběhu, kompletní krmnou dávkou zaloenou na kukuřičné silái do 18 měsíců a 380-420 kg. První na řadu přichází suché zrání maso zraje zavěené v průvanu při teplotě 0-2°C a 70% vlhkosti vzduchu po dobu 2-6 týdnů. A následně mokré zrání maso zraje 10 a 14 dní ve vakuu během cesty po moři bez přísunu vzduchu a teplotě optimálně 0-2°C kdy mikroorganismy nemají anci k růstu.
Stravenky
- Sodexo
- Ticket Restaurant
- Le Cheque Dejeuner
- Gastro Pass
Platební karty
- Maestro
- Mastercard
- VISA
- Visa Electron
Internet
- Wi-Fi
















